donderdag 12 maart 2015

Alles heeft een begin..

Nog minder dan twee weken tot het officiƫle begin van de lente maar de natuur wacht daar niet op. Vrolijk steken overal de krokussen het hoofd boven de aarde en de eerste vogels die druk bezig zijn met het bouwen van nestjes zijn ook al weer gezien. Bij Groene Takken zijn we ook druk bezig met bouwen. Natuurlijk niet met het bouwen van een vogelkinderkamer maar met het maken van een gloednieuwe blog. We zijn nog volop in ontwikkeling (bouwen met HTML codes is toch een stuk moeilijker dan met takjes) maar hebben er zin in. Tot de volgende keer

p.s.

Niet alleen wij maar ook de publieke omroep begint met wat nieuws in de Groene sector

2 opmerkingen:

  1. Hoi! Veel succes met de blog, ik ben benieuwd wat er allemaal op komt te staan! Daarnaast heb ik nog een vraagje; welke paddenstoelen groeien er eigenlijk rond deze tijd van het jaar? Ik heb geen idee want in de winkel hebben ze het hele jaar door allemaal verschillende soorten :')

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Eva andtheApple, bedankt voor je vraag, op dit moment groeien er nog niet veel eetbare paddenstoelen in de Nederlandse bossen daarvoor is het nog te vroeg in het jaar. Ik raad je sowieso aan om een keer met een boswachter mee te lopen, die kan je veel meer vertellen over de vind plaatsen van paddenstoelen in het plaatselijke bos. Maar let op! Pluk alleen als je ervaring hebt het, verschil tussen giftige en niet-giftige paddenstoelen is soms moeilijk te zien.

    BeantwoordenVerwijderen