zaterdag 6 februari 2016

Vol verwachtingen

Januari is stilletjes overgegaan in februari en ook bij Groene Takken was het een saaie bedoening. Maarrrrr dat gaat veranderen. De dode houtstammen schieten na de natte herfst en winter weer als paddenstoelen uit de grond :) Er moet de aankomende maanden weer gekapt, geënt en gebadderd worden om de stammen tot babykamers voor de sporen van onze paddenstoelen te maken.

Onze blog hebben we met het nieuwe jaar ook een nieuw likje gegeven, met nieuwe filmpjes en een heuse Host-egel. Dit jaar zullen we ook blogs in het Engels posten zodat onze bezoekers uit (Frans)talig België en Duitsland, waar Groene Takken ook bekend is, ook onze blog kunnen bezoeken :) .

Tevens is dit jaar door de VN uitgeroepen tot het jaar van de Boon (met een N) om dit duurzame voedsel te promoten. Wij van Groene Takken houden van duurzaamheid dus ook bonenberichten kunt u dit jaar verwachten op onze blog.

Ten slotte gaan we weer tal van leuke activiteiten plannen met als een van de hoogtepunten Enten in de Lente waarbij u zelf u stammetje kunt enten.

groetjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten